Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Honningglaseret svinemørbrad med avocadosalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 0.5 stk svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocado
  • 1 avocado
  • citron
  • citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Drys mørbraden med salt og peber og brun den i olie på en pande. Steg den ved jævn varme i ca. 15 min.

Smør honning på kødet og lad det smelte (dette bliver nu til honningglaseringen). Træk panden fra varmen og lad kødet stå lidt.

Skær kødet i mindre stykker og hæld honningglaseringen over.

Mos avocadoen groft og dryp citron over. Vend avocado og de hakkede grøntsager sammen.

Server svinemørbraden med avocadosalat og godt brød.