Sådan laver du Indisk beef korma. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Brun hurtigt kødet i lidt olie ved kraftig varme og læg det til side.
Hak løget og stød garam masala, ingefær, spidskommen og kardemommefrø i en morter. Svits løg og krydderier i lidt olie eller smør ved middel varme.
Tilsæt det brunede kød og svits kraftigt i 1 min.Krydr med salt og peber, tilsæt tomat, fløde og yoghurt og lad det simre 5 min. Kom spinaten ved, kog op og smag til.
Drys med mandelflager og servér med ris eller lune naanbrød.
Brun hurtigt kødet i lidt olie ved kraftig varme og læg det til side.
Hak løget og stød garam masala, ingefær, spidskommen og kardemommefrø i en morter. Svits løg og krydderier i lidt olie eller smør ved middel varme.
Tilsæt det brunede kød og svits kraftigt i 1 min.Krydr med salt og peber, tilsæt tomat, fløde og yoghurt og lad det simre 5 min. Kom spinaten ved, kog op og smag til.
Drys med mandelflager og servér med ris eller lune naanbrød.