Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indisk beef Korma

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Indisk beef Korma
  • Indisk beef Korma
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Tern fra økologisk ungokse
  • 1 pk Tern fra økologisk ungokse
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Garam marsala krydderi
  • 2 tsk Garam marsala krydderi
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 0.5 tsk ingefær
  • spidskommen
  • spidskommen
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kardemomme
  • 6 tsk kardemomme
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede flåede tomater
  • 0.5 ds hakkede flåede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 1 dl fløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 0.5 dl græsk yoghurt
  • baby spinatblade
  • baby spinatblade
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 25 g mandelflager

Tilberedning

Brun hurtigt kødet i lidt olie ved kraftig varme og læg det til side.

Hak løget og stød garam masala, ingefær, spidskommen og kardemommefrø i en morter. Svits løg og krydderier i lidt olie eller smør ved middel varme.

Tilsæt det brunede kød og svits kraftigt i 1 min.
Krydr med salt og peber, tilsæt tomat, fløde og yoghurt og lad det simre 5 min. Kom spinaten ved, kog op og smag til.

Drys med mandelflager og servér med ris eller lune naanbrød.