Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Insideout med varmrøget laks og lakserogn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ark tang
  • 2 ark tang
  • {{ 80 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g varmrøget laks
  • 80 g varmrøget laks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk wasabi
  • 0.5 tsk wasabi
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld basilikumblade
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 4 spsk sesamfrø
  • Pynt:
  • Pynt:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl lakserogn
  • 1 gl lakserogn

Tilberedning

Dæk din sushimåtte med film. Læg til side. Skær tangen lige over på langs. Læg tangen på et skærebræt og dæk med et tyndt lag ris. Drys sesam på. Læg din måtte herpå og vend rundt, så du får tangen opad. Fyld med laks og mayonnaise rørt med wasabi samt basilikumblade. Rul sammen, så der er ris hele vejen rundt om. Skær i mundrette stykker og pynt med lakserogn.