Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Italienske schnitzler med syltede cherry tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Italienske schnitzler med syltede cherry tomater
  • Italienske schnitzler med syltede cherry tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kalve schnitzel
  • 2 tsk kalve schnitzel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk lufttørret skinke
  • 2 sk lufttørret skinke
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cherry tomater
  • 300 g cherry tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvid balsamico
  • 2 spsk hvid balsamico
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} timiankviste
  • 4 timiankviste
  • persille
  • persille
  • Tilbehør: kogte kartofter eller pasta
  • Tilbehør: kogte kartofter eller pasta
  • kartofler
  • kartofler
  • pasta
  • pasta

Tilberedning

Læg en timiankvist og en skive lufttørret skinke på hver schnitzel.

Brun schnitzlerne 1 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber, hæld hvidvin over og steg i yderligere 3 min.

Bring balsamico og honning i kog i en gryde, tilsæt tomater, hvidløg i tynde skiver samt timian og kog til væden er fordampet og skindet på tomaterne begynder at briste.

Smag til med salt og peber og drys med persille.

Anret schnitzlerne i hvidvinsskyen og læg de syltede tomater ved. Servér med kartofler eller pasta.