Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Japansk bøf med grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 2 dl jasmin ris
  • soja sauce
  • soja sauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 6 dl oksebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vermouth
  • 2 spsk vermouth
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgette
  • 1 courgette

Tilberedning

Sæt risen over.

Vi koger både kød og grøntsager i bouillon.

Kog bouillonen op i en gryde sammen med vermouth.

Skær kødet i bladtynde skiver. Kom halvdelen af kødet i den kogende bouillon. Når kødet skifter farve tager du det op. Gentag med resten af kødet.

Snit grøntsagerne i tynde skiver og lad dem nu koge ca. 1 minut i bouillonen.

Server kød og grøntsager med lidt bouillon og sojasauce sammen med nykogte ris.