Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kænguru med ingefær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kænguru med ingefær
  • Kænguru med ingefær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kængurusteaks
  • 4 tsk kængurusteaks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 2 - 3 tsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 2 spsk koriander
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tør sherry
  • 2 dl tør sherry
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rosiner
  • 100 g rosiner
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke bladselleri
  • 3 stilke bladselleri
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Hæld olie, ingefær, koriander, sherry og rosiner over kødet og lad det trække i et par timer i køleskabet, mens kødet vendes af og til. Kødet tages op og brunes i en gryde. Champignon, der er renset og skåret i skiver, steges på en pande sammen med selleri i tern. Bland dem med kødet og lagen og lad retten koge sammen i 5 min. indtil kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber. Server med løse ris og glacerede gulerødder.