Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kaffeglaseret laks med grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kaffe
  • 1.5 dl kaffe
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ananasjuice
  • 1.5 dl ananasjuice
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk piri piri chili
  • 1 - 2 stk piri piri chili
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk majskolber
  • 4 stk majskolber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt spæde gulerødder
  • 1 bdt spæde gulerødder
  • persille
  • persille
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefileter
  • 4 stk laksefileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • ris
  • ris

Tilberedning

Kom kaffe, juice, sukker og chili i en mindre gryde. Lad glaseringen simre uden låg i 20 minutter. Tag gryden fra varmen, og pisk smørret, skåret i lidt mindre stykker, i gryden.

Kog majskolberne møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag op, og skær eventuelt i skiver. Kog gulerødderne møre i letsaltet vand i 6-7 minutter.

Drys laksen med salt og peber, og kom en anelse olie på. Steg på en grillpande, eller brug din grill. Grill laksen i ca. 5 minutter per side. Server den nygrillede laks med grøntsager, og dryp glaseringen over. Pynt med persille, og server gerne nykogt ris til.

Kilde: Krydderiet 2, 2005