Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkun med grøntsager og karrypasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kalkun med grøntsager og karrypasta
  • Kalkun med grøntsager og karrypasta
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkun til wok (strimler)
  • 500 g kalkun til wok (strimler)
  • eller rester fra kalkunstegen
  • eller rester fra kalkunstegen
  • gul karrypasta
  • gul karrypasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porre
  • 4 stk porre
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccolibuketter
  • 300 g broccolibuketter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • koriander
  • koriander
  • rapsolie til stegning
  • rapsolie til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps pinjekerner
  • 1 ps pinjekerner
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Rist pinjekernerne på en tør pande. Varm olien i en wok og rist kødet i 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt snittet porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres rygende varm – evt. med kogte ris.