Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkun med porrer og karrypasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkun i wokstrimler
  • 200 g kalkun i wokstrimler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps gul karrypasta
  • 1 ps gul karrypasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 4 stk porrer
  • koriander
  • koriander
  • vindruekerneolie
  • vindruekerneolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olie i en wok eller på en rummelig pande og rist kødet i 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter.

Tilsæt snittede porrer og krydr med salt. Når porrerne er møre tilsættes frisk koriander.