Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkun og parmaroulade med lynstegt spidskål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kalkunschnitzel
  • 2 stk Kalkunschnitzel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Prosciutti de Parma
  • 2 sk Prosciutti de Parma
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 1 stk spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto
  • basilikum
  • basilikum
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Bank kødet lidt fladere med hånden og drys det med lidt salt og peber.

Læg skinken på kødet og rul sammen som en roulade. Brug evt. en tandstik eller kødsnor til at holde rouladen sammen.

Brun kødet i olie på en lille pande. Skru ned for varmen og gennemsteg kødet på alle sider i samlet ca. 8 minutter.

Snit spidskålet i strimler. Svits kålen på en pande og vend den med pesto.

Server kalkunrouladen skåret i skiver til spidskål vendt med pesto.Drys lidt basilikum over og server evt. til ris.