Sådan laver du kalkunschnitzel med asparges og kapersvinaigrette. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Drys kødet (kyllingefilet kan også bruges) med salt og peber og vend det i hvedemel.Gennemsteg kødet indtil gyldent, ca. 4 minutter på hver side.
Knæk den trævlede ende på aspargesene fra og damp dem møre i letsaltet vand i 1-2 minutter.
Rør olie, sennep og det varme aspargesvand sammen til en jævn sauce. Kom løg og kapers i og smag til med salt og peber.
Drys kødet (kyllingefilet kan også bruges) med salt og peber og vend det i hvedemel.Gennemsteg kødet indtil gyldent, ca. 4 minutter på hver side.
Knæk den trævlede ende på aspargesene fra og damp dem møre i letsaltet vand i 1-2 minutter.
Rør olie, sennep og det varme aspargesvand sammen til en jævn sauce. Kom løg og kapers i og smag til med salt og peber.