Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunschnitzel med asparges og kapersvinaigrette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kylling inderfilet
  • 2 stk kylling inderfilet
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønne asparges
  • 1 bdt grønne asparges
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sennep
  • 0.5 tsk sennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk varmt aspargesvand
  • 2 spsk varmt aspargesvand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk løg
  • 2 spsk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers

Tilberedning

Drys kødet (kyllingefilet kan også bruges) med salt og peber og vend det i hvedemel.
Gennemsteg kødet indtil gyldent, ca. 4 minutter på hver side.

Knæk den trævlede ende på aspargesene fra og damp dem møre i letsaltet vand i 1-2 minutter.

Rør olie, sennep og det varme aspargesvand sammen til en jævn sauce. Kom løg og kapers i og smag til med salt og peber.