Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunschnitzel med haricots verts og peberrodsfløde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllinge brystfilet
  • 2 stk kyllinge brystfilet
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 500 g grønne bønner
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 0.75 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peberrod
  • 1 spsk peberrod

Tilberedning

Drys kødet (kyllingefilet kan også bruges) med salt og peber og gennemsteg schnitzelen i smør og olie.

Damp haricots verts efter anvisning.

Pisk fløden til skum og vend med yoghurt og peberrod.