Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunspyd på couscousbund

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllinge filet
  • 300 g kyllinge filet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 0.5 tsk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter

Tilberedning

Skær hver kalkunschnitzel (kyllingefilet kan også bruges) over på langs og træk kødet på en træpind.

Kom olie og krydderier på en tallerken og vend spydene i blandingen.

Gennemsteg på en grillpande eller almindelig pande.

Couscous tilberedes og grøntsager efter anvisning på emballagen.

Vend afdryppede grøntsager med nykogt couscous. 

Server couscous med kødet.