Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalveschnitzel med artiskoksalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk wienerschnitzel
  • 2 stk wienerschnitzel
  • timian
  • timian
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gul peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk artiskokhjerter
  • 4 stk artiskokhjerter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronskal
  • 1 tsk citronskal
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk basilikum
  • 2 tsk basilikum

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter sammen med timian. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Snit peberfrugten i tynde strimler. Svits nu peberfrugten på panden ved høj varme. Hæld 2-3 spsk vand over peberfrugten og lad det dampe ind, så bliver peberfrugterne dejligt bløde. Skær artiskokhjertet i mindre stykker og vend med citronskal og basilikum.

Server schnitzelen på en bund af peberfrugter og toppe med artiskoksalat. Server gerne med grovfritter eller spaghetti.