Sådan laver du kammuslinger og chorizo med blomkålsaioli. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Del blomkålen i buketter, og kog dem bløde i letsaltet vand i 6-7 minutter.
Lad blomkålen dryppe af og kom den i en blender sammen med mayonnaise og hvidløg. Blend til jævn og fin konsistens.
Smag til med salt og peber.
Kom optøede kammuslinger og tynde skiver chorizo på spyd. Pensl med lidt olie, og grill nogle få minutter, til kammuslingerne får lidt farve.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
Del blomkålen i buketter, og kog dem bløde i letsaltet vand i 6-7 minutter.
Lad blomkålen dryppe af og kom den i en blender sammen med mayonnaise og hvidløg. Blend til jævn og fin konsistens.
Smag til med salt og peber.
Kom optøede kammuslinger og tynde skiver chorizo på spyd. Pensl med lidt olie, og grill nogle få minutter, til kammuslingerne får lidt farve.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004