Sådan laver du kartoffelgratin med to slags laks. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Sæt ovnen på 175 grader.
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver. Ordn porrerne og skær dem i skiver.
Skær røget og optøet laks i mindre stykker.
Læg kartoflerne lagvis med porrer og de to slags laks i et stort ildfast fad. Gratinen må hellere være flad end alt for høj. Drys med lidt salt og peber.
Bland fløde med sennep og hæld over. Drys osten over og stil midt i ovnen.
Bag i ca. 40 minutter, indtil kartoflerne er møre og osten gylden. Lad stå og dampe af i 10 minutter før servering.
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver. Ordn porrerne og skær dem i skiver.
Skær røget og optøet laks i mindre stykker.
Læg kartoflerne lagvis med porrer og de to slags laks i et stort ildfast fad. Gratinen må hellere være flad end alt for høj. Drys med lidt salt og peber.
Bland fløde med sennep og hæld over. Drys osten over og stil midt i ovnen.
Bag i ca. 40 minutter, indtil kartoflerne er møre og osten gylden. Lad stå og dampe af i 10 minutter før servering.