Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartoffelpizza

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rl pizzadej
  • 1 rl pizzadej
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas øko hverdag kartofler
  • 400 g Irmas øko hverdag kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 2 stk mozzarella
  • Dryp:
  • Dryp:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • timian
  • timian

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 225 grader. Rul pizzadejen ud og skær den i fire aflange stykker. Læg på to brade-pander. Vask kartoflerne og skær dem i helt bladtynde skiver. Fordel kartofler over de fire stykker dej. Skær osten i skiver og læg på kartoflerne. Riv hvidløg ned i en skål og bland med olie, salt og peber. Pensl eller dryp olie over kartofler og ost. Bag pizzaerne godt gyldne. Begynd at kigge efter 10 minutter. Tag ud, drys timian på og server.