Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kinesisk sød sur and

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryster eller andelår
  • 2 stk andebryster eller andelår
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1.5 spsk sukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 1.5 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1 dl bouillon
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær skindet fra kødet, det skal vi ikke bruge her, og skær kødet i mindre stykker. Svits kødet i olie i en wok. Skær løg og gulerod i skiver og svits med.

Hæld sukker, eddike og bouillon over og rør rundt.

Lad simre 3-4 minutter indtil anden er gennemstegt.

Server kød og sauce med nykogte nudler og pynt med brøndkarse.