Hvis du leder efter den bedste opskrift på koteletter med grøn urterasp og citronkartofler, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15-20 min. indtil de er møre.
Rør saften af 1 citron, olie, salt og peber sammen.
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af. Halver dem og kom dem tilbage i gryden. Hæld dressing og karse i gryden og vend det hele godt rundt. Hæld kartoflerne ud på et stort fad og fordel brøndkarse henover.
Kom rasp i en dyb tallerken og hak krydderurterne meget fint. Bland urter med rasp, salt og peber.
Vend koteletterne i rasp og steg dem i olie på en varm pande indtil de er gyldne og gennemstegte.
Halver citronerne og steg dem i ca.1 min. så overfladen bliver gylden.
Server koteletterne med den lune kartoffelsalat og de stegte citroner som kan presses over kartoflerne.
Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15-20 min. indtil de er møre.
Rør saften af 1 citron, olie, salt og peber sammen.
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af. Halver dem og kom dem tilbage i gryden. Hæld dressing og karse i gryden og vend det hele godt rundt. Hæld kartoflerne ud på et stort fad og fordel brøndkarse henover.
Kom rasp i en dyb tallerken og hak krydderurterne meget fint. Bland urter med rasp, salt og peber.
Vend koteletterne i rasp og steg dem i olie på en varm pande indtil de er gyldne og gennemstegte.
Halver citronerne og steg dem i ca.1 min. så overfladen bliver gylden.
Server koteletterne med den lune kartoffelsalat og de stegte citroner som kan presses over kartoflerne.