Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kryddermarineret kylling med æbletzatziki

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kyllingefilet
  • 1 pk kyllingefilet
  • olie
  • olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 0.5 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bulgur
  • 150 g bulgur
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld cherrytomater
  • 1 håndfuld cherrytomater

Tilberedning

Gennemsteg kyllingen i lidt olie på en pande. Riv æblet groft og bland med yoghurt. Smag til med hvidløg og lidt salt. Server kyllingen med æbletzatziki, nykogt bulgur og tomater.

 

Tip: Lav en open sandwich. Server kyllingen skåret i skiver sammen med tzatziki på en skive godt italiensk brød.