Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krydrede frikadeller med nye sennepskartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 500 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1.5 tsk paprika
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1.5 tsk estragon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 3 tomater
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 15 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 2 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 1 sk toastbrød

Tilberedning

Rør kød, krydderier og æg sammen. Form kødet til frikadeller og gennemsteg i olie på en pande og tag op.

Server med hakkede tomater.

Kog kartoflerne.

Smelt smørret på panden og vend sennep i. Vend de nykogte, afdryppede kartofler i sennepsblandingen på panden.

Smuldr brødet over kartoflerne og lad alt blive gyldent og sprødt.