Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i citron med ansjosfløde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ansjoser
  • 4 ansjoser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk grøntsagsfond
  • 0.5 tsk grøntsagsfond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dild
  • 1 spsk dild
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 2 spidskål

Tilberedning

Sjær bryststykkerne i tre dele og brun begge sider på en pande i smør.

Kom ansjoserne på panden og mos med en gaffel. Kom fløde, vand, fond og revet skal fra en halv citron på panden.

Læg låg på og lad simre i 5 minutter. Smag til med citronsaft og drys dild heri.

Sæt en gryde med letsaltet vand over. Skær spidskål i skiver og sænk ned i gryden. Lad simre i 2-3 minutter.

Tag op og afdryp omhyggeligt og server med kylling og sauce.