Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i sød ingefærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kylling inderfilet
  • 1 pk kylling inderfilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja
  • 2 spsk soja
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 2 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 - 3 stk forårsløg
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Kom soya, eddike, ingefær og sukker i en mindre gryde.

Kog op og kom så kyllingestykkerne i. Læg låg på og lad kyllingen braiseres indtil gennemstegt i ca. 5 minutter. Kog nudlerne, snit forårsløg i tynde skiver. Vend nykogte nudler med kylling, sky og forårsløg.

Server straks med et drys koriander.