Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling med asparges og parmesan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebrystfilet
  • 2 stk kyllingebrystfilet
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g asparges
  • 500 g asparges
  • parmesanost
  • parmesanost

Tilberedning

Kog spaghettien efter anvisning på emballagen. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingebrysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune. Skær de nederste 3-4 cm af aspargesen fra og damp dem møre i letsaltet vand ca. 2 minutter. Tag op. Dryp olivenolie over og drys til sidst revet ost, salt og peber over.