Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling med olivenfyld

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling med olivenfyld
  • Kylling med olivenfyld
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hel kylling
  • 1 hel kylling
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 3 tsk paprika
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor citron
  • 1 stor citron
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sorte oliven
  • 250 g sorte oliven
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk franskbrød
  • 1 sk franskbrød
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 75 g smør

Tilberedning

Skyl kyllingen med koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Gnid den indvendigt med salt, peber, paprika og lidt citronsaft.

Hak de udstenede oliven groft og bland dem med de knuste hvidløgsfed. Franskbrødsskiven smuldres og blandes med 25 g blødgjort smør. Resten af citronsaften samt oliven og hvidløgsblandingen tilsættes.

Fyld blandingen i kyllingen og luk den med kødnåle eller sy den sammen med ufarvet bomuldsgarn. Resten af smørret smeltes og bruges til at pensle kyllingen med. Drys med salt, peber og paprika. Steg kyllingen i kuglegrill ca. 70 minutter under låg eller til kødsaften er helt klar eller i ovn.