Del kartoflerne lige over og skær løg i både. Spray en ildfast form med olie og kom kartofler og løg i. Bag kartofler og løg i 15 minutter.
Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker og klip pølserne fra hinanden. Tag formen ud af ovnen og kom kylling og pølser heri. Kom olie henover og krydr med Herbes de Provence, salt og peber. Vend rundt og sæt i ovnen igen. Steg indtil gyldent og gennemstegt. Kig efter 20 minutter.
Del kartoflerne lige over og skær løg i både. Spray en ildfast form med olie og kom kartofler og løg i. Bag kartofler og løg i 15 minutter.
Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker og klip pølserne fra hinanden. Tag formen ud af ovnen og kom kylling og pølser heri. Kom olie henover og krydr med Herbes de Provence, salt og peber. Vend rundt og sæt i ovnen igen. Steg indtil gyldent og gennemstegt. Kig efter 20 minutter.