Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling og chorizo­pølse med kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 3 - 4 rødløg
  • olivenolie spray
  • olivenolie spray
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebrystfilet
  • 4 stk kyllingebrystfilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk rå chorizopølser
  • 1 pk rå chorizopølser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk herbes de provence
  • 1 spsk herbes de provence
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld urter
  • 1 håndfuld urter

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Del kartoflerne lige over og skær løg i både. Spray en ildfast form med olie og kom kartofler og løg i. Bag kartofler og løg i 15 minutter.

Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker og klip pølserne fra hinanden. Tag formen ud af ovnen og kom kylling og pølser heri. Kom olie henover og krydr med Herbes de Provence, salt og peber. Vend rundt og sæt i ovnen igen. Steg indtil gyldent og gennemstegt. Kig efter 20 minutter.

Drys urter henover og server med en salat.