Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingebryst med pikante gulerødder og smør sky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk små gulerødder
  • 10 stk små gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 1 stk salatløg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 1 spsk persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebrystfilet
  • 2 stk kyllingebrystfilet
  • smør til stegning
  • smør til stegning

Tilberedning

Start med at ordne gulerødderne og skære løget i tynde skiver.

Kog vand, eddike og sukker op i en gryde. Kom gulerødderne i og lad simre i 5 minutter. Kom løgene i og lad simre yderligere 2 minutter.

Hæld grøntsagerne fra lagen og drys med salt, peber og persille.

Drys kødet med salt og peber, brun og gennemsteg på en pande i lidt smør.

Tag kyllingen op.

Smelt en klat smør på den stegepande der er blevet stegt kyllingfileter på.

Tip: Du kan vende de kogte, afdryppede gulerødder med lidt olie og servere som salat.