Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingelår med tandoori

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kyllingelår med tandoori
  • Kyllingelår med tandoori
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingelår
  • 8 - 12 stk kyllingelår
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cornflakes
  • 50 - 75 g cornflakes
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tandoori
  • 1.5 tsk tandoori
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Brød
  • 4 sk Brød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stor aubergine
  • 1 stk stor aubergine
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stor squash
  • 1 stk stor squash
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rapsolie
  • 2 tsk rapsolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 3 stk rødløg
  • estragon
  • estragon

Tilberedning

Knus cornflakes med en kagerulle eller en flaske. Vend underlårene i cornflakes blandet med salt, peber og tandoori. Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil kødet i en kold ovn. Tænd på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte og møre.

Skær aubergine, squash og tomater i ½ cm tykke skiver. Skær hvidløg i meget tynde skiver. Læg det taglagt i to rækker på bagepapiret ved siden af lårene. Dryp med olie. Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak rødløget fint og drys det på ved servering.

Tip: Hvis der er købt flere kyllingelår end der skal bruges til retten, kan man vælge at fryse de overskydende ned til senere brug eller stege dem alle og bruge dem i familiens madpakker i de næste par dage.

Opskrift fra De 5 Gaarde