Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks med spinat og løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Laks med spinat og løg
  • Laks med spinat og løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 4 stk laksefilet
  • lidt olie
  • lidt olie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 300 g spinat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 2 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl balsamico eddike
  • 0.5 dl balsamico eddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 0.5 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 0.5 tsk sukker
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skyld spinaten og kom den i en gryde sammen med de finthakkede skalotteløg. Lad den simre, mens den falder sammen og rør lidt undervejs. Skær rødløg og alm. løg i skiver, pres hvidløg og kom det i en gryde. Når der er bid i løgene , tilsættes balsamicoeddike og vand. Husk salt og peber. Sautér løgene til de er blanke og slut med en anelse sukker.
Drys laksen med salt og peber og steg den gylden 2-3 min. på hver side på en varm pande med olie. Serveres med groft brød.