Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laksesalat med wasabidressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kogelage
  • Kogelage
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk frosne, optøede laksefileter
  • 3 - 4 stk frosne, optøede laksefileter
  • {{ 7.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 7.5 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 0.5 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • hvide peberkorn
  • hvide peberkorn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde spæde spinatblade
  • 8 håndfulde spæde spinatblade
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon i skiver og/eller grønne asparges
  • 200 g champignon i skiver og/eller grønne asparges
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning, gerne akacie som er nem at røre ud
  • 3 spsk honning, gerne akacie som er nem at røre ud
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk wasabi
  • 1.5 tsk wasabi

Tilberedning

Kom vand i en gryde. Skær løget i to dele, og kom det i gryden sammen med krydderierne. Lad lagen koge i 5 minutter. Læg laksen i lagen, og lad simre under låg i 3 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad laksen blive kold i lagen under låg. Anret salat og champignon på fire tallerkener. Afdryp og bræk laksen i mindre stykker, som du fordeler på salaten.

Rør dressingen sammen og hæld over. Drys salt og peber over, og server med godt lyst, gerne ristet, brød.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004