Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laksespyd

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Laksespyd
  • Laksespyd
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laksefilet
  • 500 g laksefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugt
  • 1 peberfrugt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grillspyd
  • 4 grillspyd
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Perlebygsalat
  • Perlebygsalat
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlebyg
  • 3 dl perlebyg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.5 chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugter
  • 2 peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} squash
  • 1 squash
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Yoghurtdressing
  • Yoghurtdressing
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl yoghurt naturel
  • 2 dl yoghurt naturel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 3 forårsløg

Tilberedning

Salaten:
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Vask og skær urterne og grøntsagerne i små stykker. Vend det hele sammen og smag til med presset hvidløg, olie, skal og saft af 1/2-1 citron, salt og peber. Server den gerne lun.

Dressing:
Skær agurken i tern eller riv den groft på et rivejern. Vend den med yoghurten. Smag til med lidt citronsaft og drys med forårsløg.

Laksespyd:
Skær hver filet ud i 3-4 stykker. Skær peberfrugten ud i samme størrelse som lakseklodserne. Træk dem på spyd. Pensl med lidt olie og grill 3-5 minutter på hver side. Husk salt og peber.