Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 2 stk svinemørbrad
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 4 tsk salt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 4 tsk sukker
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg nye kartofler
  • 1 kg nye kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg hvide asparges
  • 1 kg hvide asparges
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.25 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske oreganoblade til pynt
  • 10 - 20 stk friske oreganoblade til pynt

Tilberedning

Afpuds svinemørbraden, og gnid den med salt og sukker. Kom den i en plastikpose, og læg den i køleskabet natten over. Dagen efter brunes kødet i smør og olie i en pande og gennemsteges – i alt ca. 20 minutter. Kog kartoflerne. Istandgør aspargesene (se side 10), og skær dem over i to. Kom asparges, fløde og vand i en gryde med lidt salt, og lad det simre i ca. 12 minutter. Server kød i skiver med kartofler og asparges. Drys oregano over.

Kilde: Krydderiet 2, 2006