Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se opskriften på letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Afpuds svinemørbraden, og gnid den med salt og sukker. Kom den i en plastikpose, og læg den i køleskabet natten over.
Dagen efter brunes kødet i smør og olie i en pande og gennemsteges – i alt ca. 20 minutter.
Kog kartoflerne.
Istandgør aspargesene og skær dem over i to.
Kom asparges, fløde og vand i en gryde med lidt salt, og lad det simre i ca. 12 minutter.
Server kød i skiver med kartofler og asparges. Drys oregano over. Kilde: Krydderiet 2, 2006