{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se opskriften på letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Afpuds svinemørbraden, og gnid den med salt og sukker. Kom den i en plastikpose, og læg den i køleskabet natten over.
Dagen efter brunes kødet i smør og olie i en pande og gennemsteges – i alt ca. 20 minutter.
Kog kartoflerne.
Istandgør aspargesene og skær dem over i to.
Kom asparges, fløde og vand i en gryde med lidt salt, og lad det simre i ca. 12 minutter.
Server kød i skiver med kartofler og asparges. Drys oregano over. Kilde: Krydderiet 2, 2006