Hvis du leder efter den bedste opskrift på makirulle med sprøde rejer og avocado, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Tigerrejerne skal være optøede. Tø dem gerne op i køleskabet - tages ud en dag før.
Pil rejerne fri af skallen.
Kom olie i en mindre gryde og varm op.
Rør mel og bagepulver sammen i en skål. Rør nu lidt sjusket sammen med iskoldt vand.
Kom nogle rejer i dejen, tag op og kom i den varme olie. Friter, til de flyder op på overfladen og er godt gyldne. Tag op og afdryp på køkkenrulle. Gentag med alle rejer.
Rør soja, ketchup, eddike og hvidløg sammen i en lille skål.
Kom ris på tangpladen og fordel rejer herpå. Dryp lidt barbequesauce hen over og rul sammen. Skær i skiver og server.
Tigerrejerne skal være optøede. Tø dem gerne op i køleskabet - tages ud en dag før.
Pil rejerne fri af skallen.
Kom olie i en mindre gryde og varm op.
Rør mel og bagepulver sammen i en skål. Rør nu lidt sjusket sammen med iskoldt vand.
Kom nogle rejer i dejen, tag op og kom i den varme olie. Friter, til de flyder op på overfladen og er godt gyldne. Tag op og afdryp på køkkenrulle. Gentag med alle rejer.
Rør soja, ketchup, eddike og hvidløg sammen i en lille skål.
Kom ris på tangpladen og fordel rejer herpå. Dryp lidt barbequesauce hen over og rul sammen. Skær i skiver og server.