Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Makirulle med sprøde rejer og avocado

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sushiris
  • Sushiris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ark tang
  • 2 - 3 ark tang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Rå tigerrejer
  • 1 pk Rå tigerrejer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vindruekerneolie
  • 4 dl vindruekerneolie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp bagepulver
  • 1 knsp bagepulver
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl iskoldt vand
  • 1.5 dl iskoldt vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ketchup
  • 1 spsk ketchup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk risvineddike
  • 1 tsk risvineddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed revet hvidløg
  • 0.5 fed revet hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado

Tilberedning

Tigerrejerne skal være optøede. Tø dem gerne op i køleskabet - tages ud en dag før.

Pil rejerne fri af skallen. Kom olie i en mindre gryde og varm op. Rør mel og bagepulver sammen i en skål. Rør nu lidt sjusket sammen med iskoldt vand. Kom nogle rejer i dejen, tag op og kom i den varme olie. Friter, til de flyder op på overfladen og er godt gyldne. Tag op og afdryp på køkkenrulle. Gentag med alle rejer. Rør soja, ketchup, eddike og hvidløg sammen i en lille skål. Kom ris på tangpladen og fordel rejer herpå. Dryp lidt barbequesauce hen over og rul sammen. Skær i skiver og server.