Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Marskland bøf med saltbagte skalotteløg og sherrysky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Marsklandbøf med saltbagte skalotteløg
  • Marsklandbøf med saltbagte skalotteløg
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 20 stk skalotteløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g salt
  • 250 g salt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Marskland bøffer af filet eller entrecote
  • 4 Marskland bøffer af filet eller entrecote
  • Sherrysky
  • Sherrysky
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk brun farin
  • 1 spsk brun farin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sherryeddike
  • 1 dl sherryeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l hønsefond
  • 1 l hønsefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 1 dl kalvefond
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør til montering af saucen
  • 50 g smør til montering af saucen
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Bøfferne grilles på en grillpande i ca. 4-6 min på hver side afhængig af tykkelsen. De tages af varmen og hviler i ca. 10 min.

Enderne pilles af løgene, og de vendes i saltet. De bages i ovnen i 1 time ved 150C. løgene smuttes ud af skallen, kødet anrettes på disse. Brun farin sauteres i en lille gryde, til det karamelliserer. Herefter tilsættes sherryeddiken og rødvin. Blandingen koges ind til sirupskonsistens. Hønsefonden og brun fonden tilsættes, og reduceres igen ned til sirupskonsistens. Skyen monteres med smør og smages til med salt og peber og evt. lidt sherry.