Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Minestronesuppe med gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Minestronesuppe med gremolata
  • Minestronesuppe med gremolata
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds minestronesuppe (800 g)
  • 1 ds minestronesuppe (800 g)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • skal fra 1 økologisk citron
  • skal fra 1 økologisk citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mascarpone ost
  • 4 - 6 spsk mascarpone ost

Tilberedning

En klassisk italiensk suppe så vi bliver i det italienske og serverer gremolata til – en blanding af persille, hvidløg og citron, som vel egentlig blev opfundet som ”drys” til osso buco. Vi vender dog gremolataen med en skefuld mascarponeost, fordi den smelter fint i suppen. Husk masser af godt brød til, så ikke en eneste dråbe går tabt.

Kilde: Krydderiet 3, 2004