Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbradbøffer med courgettesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tournedos
  • 4 - 6 stk tournedos
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 2 spsk koriander

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og steg 4-5 minutter på hver side.

Skær courgette i stave og tag avocadokødet op med en ske i mindre stykker.

Vend grøntsagerne sammen med olie, citronsaft, koriander, salt og peber.

Server kødet med stegesky til salaten. Ris smager godt til retten.

Tip: Skær courgetten i tynde skiver og steg dem sprøde i olivenolie.