Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbradbøffer med sushiris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 0.5 - 1 stk svinemørbrad
  • olivenolie
  • olivenolie
  • sojasauce
  • sojasauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sushiris
  • 3 dl sushiris
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 3 spsk risvineddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 3 spsk sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk havsalt
  • 0.5 tsk havsalt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter
  • 2 dl ærter

Tilberedning

Skør mørbraden i bøffer/skiver. Steg i lidt olie på en pande. Vend de færdigstegte mørbradbøffer med soya på panden.

Kog ris og 4 dl vand i 15 minutter.

Bland eddike, sukker og salt i en skål og vend med de nykogte ris.

Kog ærterne efter anvisning.

Server kødet med sojadryp, ris og nykogte ærter.