Stegt andebryst med ragout af nye kartofler og ærter
Stegt andebryst med ragout af nye kartofler og ærter
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Læg andebrystet i et ildfast fad og sæt det i en varm ovn, 250 grader i 5 minutter. Skru ned på 200 grader og steg det yderligere 8 - 10 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt.
Lad andebrystet hvile lunt i 5 minutter inden udskæring.
Del kartoflerne i kvarte og kom dem i en gryde med løg og bouillon. Lad det simre 5 - 6 minutter. Tilsæt ærter og plukket dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg andebrystet i et ildfast fad og sæt det i en varm ovn, 250 grader i 5 minutter. Skru ned på 200 grader og steg det yderligere 8 - 10 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt.
Lad andebrystet hvile lunt i 5 minutter inden udskæring.
Del kartoflerne i kvarte og kom dem i en gryde med løg og bouillon. Lad det simre 5 - 6 minutter. Tilsæt ærter og plukket dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.