Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Muslinger og safranpasta med æbler og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg muslinger
  • 1 - 2 kg muslinger
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pilsner
  • 1 dl pilsner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pasta med safran
  • 2 pk pasta med safran

Tilberedning

Sæt to gryder med vand over. En til muslingerne. En til pastaen. Skyl muslingerne og smid dem fra, der ikke lukker eller er knækkede. Kom muslingerne i det kogende vand og kog, indtil de åbner sig. Hæld vandet fra. Skær æblerne i tynde både og halver champignon. Svits i en gryde med smør. Kom fløde og øl på og lad simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efteranvisning og afdryp. Server med æble, svampe, sauce og muslinger.