-
Rids og indgnid salt på kalveculotten.
-
Brun den rigtig godt på en pande i olie.
-
Læg den i et ovnfast fad. Kom olivenolie, et par hvidløgsfed og nogle rosmarinstilke i fadet. Knus en citron og læg den ind under kødet.
-
Steg culotten i ovnen ved 180 grader på følgende måde. 10 min. ind, 10 min. ud, 10 min. ind og 10 min. ud. Sådan steger Paul altid sit kød, for sådan bliver det bedst.
-
Hak kapers, cornichoner, skalotteløg, en håndfuld frisk persille, en håndfuld frisk basilikum.
-
Knus hvidløg og bland det hele sammen med dijonsennep, god olie, salt, peber og lidt citronsaft.
-
Som tilbehør til denne ret er grovfritter rigtig gode. Men en risotto er nu heller ikke af vejen.
-
Kilde: Irma krydderiet 1, 2003
-
Bon appetit!