-
Tænd ovnen og sæt den på 175 grader.
-
Kog kartofler og skær dem i halve og læg dem i et fad.
-
Brun fileten i lidt smør eller olie på en pande ved høj varme.
-
Kom kødet i et ildfast fad og kom 2 dl. vand i fadet.
-
Pil løgene og skær dem i tynde både og læg dem rundt om kødet og dryp lidt olie over.
-
Sæt et stegetermometer ind i centrum af kødet og sæt det samt fadet med kartoflerne i ovnen. Når stegetermometeret viser 60 grader, er kødet færdigstegt. Begyndt at holde øje efter 30 minutter.
-
Rens svampene og svits dem lidt i smør.
-
Tilsæt piskefløde og lad det simre i 5 minutter. Smag til med trøffelolie (kun nogle få dråber) samt salt og peber.
-
Vend kartoflerne med rucolasalat, oliven og lidt reven citronskal.
-
Server med kød i skiver, løg og sauce.
-
Voila!