Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbagt laks med appelsin sauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 2 dl jasmin ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl appelsinjuice
  • 2 dl appelsinjuice
  • smør
  • smør

Tilberedning

Sæt risene over.

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær forårsløg i skiver og læg i bunden på en lille smurt ildfast form. Læg laksen på løgene. Drys med salt og peber. Hæld appelsinjuicen over. Fordel små smørklatter over retten.

Bag fisken i 15 minutter.

Server den nybagte fisk med forårsløg, sky og ris.