Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder
  • Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lakseside
  • 500 g lakseside
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fuldkornspasta
  • 2 pk fuldkornspasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl valnøddekerner
  • 1 dl valnøddekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • spinatblade
  • spinatblade

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader, og læg laksefileterne med kødsiden opad på en bradepande med bagepapir. Drys laksen med salt og peber, og dryp lidt olie hen over fisken. Stil fisken midt i ovnen, og lad den få ca. 12 minutter.

Kog pastaen efter anvisning.

Hak valnødder groft, og rist i en god sjat olie på en pande. Når valnødderne er gyldne, vender du ingefær med nødder på panden og tager fra varmen.

Kom citronsaft fra en halv citron på panden, og vend rundt. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere citron.

Server den afdryppede pasta med et stykke laks, frisk spinat og nødder med olie og citronsky.