Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovndampet rødspætte med tomatsmør og broccoli

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødspættefileter
  • 400 g rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 1 dl fiskebouillon
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk soltørrede tomater
  • 6 stk soltørrede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk basilikum
  • 1 tsk basilikum

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær broccoli i tynde skiver og læg i bunden af mindre ildfast form. Rul fiskefileterne sammen og læg på broccolien.

Drys med salt og peber.

Hæld bouillon i bunden af formen og læg et stykke fugtet, let sammenkrøllet bagepapir over formen.

Tag fisken ud og fordel smørret over retten.

Rør smørret blødt, hak tomaterne og vend i sammen med basilikum.