Kalvekotelet med kapers og cremet pasta med persille
Kalvekotelet med kapers og cremet pasta med persille
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Sæt en stor gryde med pastavand over.Krydr kalvekoteletterne med salt, peber og estragon. Steg dem i smør 2-3 minutter på hver side. Tag op og læg på et varmt fad.Svits nu tomaterne på panden. Hæld lagen fra kapersene fra og kom dem på panden med tomater og gennemvarm.Kom tomater og kapers på koteletterne.Kog pastaen efter anvisning. Kom op i en skål med den væde der hænger ved. Vend straks med Thise fraiche og persille og server til kalvekoteletterne.
Sæt en stor gryde med pastavand over.Krydr kalvekoteletterne med salt, peber og estragon. Steg dem i smør 2-3 minutter på hver side. Tag op og læg på et varmt fad.Svits nu tomaterne på panden. Hæld lagen fra kapersene fra og kom dem på panden med tomater og gennemvarm.Kom tomater og kapers på koteletterne.Kog pastaen efter anvisning. Kom op i en skål med den væde der hænger ved. Vend straks med Thise fraiche og persille og server til kalvekoteletterne.