-
Bland fløde med ingefær, hvidløg og salt i en skål. Vend kyllingen i. Lad gerne kyllingen trække 15 minutter eller mere i køleskabet.
-
Svits kardemomme og koriander i olie.
-
Kom kylling og fløde i gryden sammen med abrikoser. Vend rundt, og lad retten simre ved høj varme, til saucen ”skiller”, kyllingen får farve og er gennemstegt, ca. 12 minutter.
-
Vend rundt undervejs. Saucen koger næsten væk, og sådan skal det være.
-
Hak løgene, og svits dem i smør i en gryde.
-
Riv skallen af de to citroner ned i gryden, og svits videre.
-
Rør ris med løg og citron, og hæld 5 dl vand og lidt salt i gryden.
-
Kog risen efter anvisning på posen. Smag de nykogte ris til med citronsaft.
-
Kilde: Krydderiet 3, 2004
-
Så er der serveret!