Frijsenborg sommerfuglekylling med marokkansk krydderi
Tilberedning
Tilberedning:
Grilles 40-45 min. ved middelvarme, til kødsaften er klar. Vendes jævnligt. Steges i ovnene ca. 40-45 min. ved 185 grader, varmluft 175 grader til kødsaften er klar, og kødet falder fra benet.
For ekstra smag, steg kyllingen med en citron skåret i skiver og 3-4 fed hvidløg, og pynt med krydderurter. Server en god salat til
Tilberedning:
Grilles 40-45 min. ved middelvarme, til kødsaften er klar. Vendes jævnligt. Steges i ovnene ca. 40-45 min. ved 185 grader, varmluft 175 grader til kødsaften er klar, og kødet falder fra benet.
For ekstra smag, steg kyllingen med en citron skåret i skiver og 3-4 fed hvidløg, og pynt med krydderurter. Server en god salat til