Dup medaljonerne tørre med en køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaljonerne stege færdigt ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt. Til karrysaucen varmes olien i en wok eller på en pande. Svits karrypastaen i olien. Tilsæt kokosmælken og lad det koge igennem. Smag til med fishsauce, sukker og evt. salt.
Lav tynde strimler af squash med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits finthakket hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Og smag til med salt og peber.
Tilbehør:Ris, pynt med frisk basilikum eller persille.
Tips:Resten af kokosmælken kan gemmes i køleskabet i et par dage og bruges til wok i rød karry, eller den kan fryses ned til senere brug.Medaljonerne kan også steges lidt kortere tid, hvis de ønskes svagt rosa indeni.
Færdigt arbejde.
Ingredienser
Antal personer
2{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 2.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
medaljon af svinefilet, ca. 2,5 cm tyk
Dup medaljonerne tørre med en køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaljonerne stege færdigt ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt. Til karrysaucen varmes olien i en wok eller på en pande. Svits karrypastaen i olien. Tilsæt kokosmælken og lad det koge igennem. Smag til med fishsauce, sukker og evt. salt.
Lav tynde strimler af squash med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits finthakket hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Og smag til med salt og peber.
Tilbehør:Ris, pynt med frisk basilikum eller persille.
Tips:Resten af kokosmælken kan gemmes i køleskabet i et par dage og bruges til wok i rød karry, eller den kan fryses ned til senere brug.Medaljonerne kan også steges lidt kortere tid, hvis de ønskes svagt rosa indeni.