Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kanin i marinade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kanin i marinade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kanin
  • 1 kanin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 3 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 2 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk bladselleri
  • 1 stilk bladselleri
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laurbærblad
  • 1 stk laurbærblad
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke timian
  • 3 stilke timian
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde

Tilberedning

Del kaninen i otte stykker og lad dem trække i marinaden natten over. Smelt smørret gyldenbrunt i en stor pande eller gryde og steg kaninen langsomt. Skru ned for varmen, når kaninen har taget farve og hæld marinaden over. Lad det stå i 25 min. Herefter sies marinaden, fløden tilsættes og koges ind. Smag til med salt og peber og server f.eks. med ovnbagte kartofler og dampede grøntsager.

irmapigen

Andre opskrifter