Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kanin og øl

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kanin og øl
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} halve kaniner
  • 2 halve kaniner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} guldøl
  • 4 guldøl
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • suppevisk
  • suppevisk
  • kørvel efter behag
  • kørvel efter behag
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Del de halve kaniner i 3-4 stykker og mariner i øllet natten over tildækket i køleskabet. Tag en tykbundet jerngryde og brun kaninstykkerne i smør. Gulerødder og løg hakkes i små terninger og tilsættes sammen med suppevisken og de grofthakkede hvidløgsfed. Tilsæt øllet fra marinaden og lad det hele simre med låg i 1-1 ½ time. Tag kødstykkerne op og si saucen. Rør sennepen i den siede sauce, smag til med salt og peber og hæld saucen over kaninstykkerne, der er anrettet i et fad. 

Pynt med et drys friskhakket kørvel. Server evt. en god kartoffelmos med små gulerødder og pea pods til kaninen.

irmapigen

Andre opskrifter