Hvis du leder efter den bedste opskrift på kanin og øl, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Del de halve kaniner i 3-4 stykker og mariner i øllet natten over tildækket i køleskabet.
Tag en tykbundet jerngryde og brun kaninstykkerne i smør.
Gulerødder og løg hakkes i små terninger og tilsættes sammen med suppevisken og de grofthakkede hvidløgsfed. Tilsæt øllet fra marinaden og lad det hele simre med låg i 1-1 ½ time.
Tag kødstykkerne op og si saucen.
Rør sennepen i den siede sauce, smag til med salt og peber og hæld saucen over kaninstykkerne, der er anrettet i et fad.
Pynt med et drys friskhakket kørvel.
Server evt. en god kartoffelmos med små gulerødder og pea pods til kaninen.
Del de halve kaniner i 3-4 stykker og mariner i øllet natten over tildækket i køleskabet.
Tag en tykbundet jerngryde og brun kaninstykkerne i smør.
Gulerødder og løg hakkes i små terninger og tilsættes sammen med suppevisken og de grofthakkede hvidløgsfed. Tilsæt øllet fra marinaden og lad det hele simre med låg i 1-1 ½ time.
Tag kødstykkerne op og si saucen.
Rør sennepen i den siede sauce, smag til med salt og peber og hæld saucen over kaninstykkerne, der er anrettet i et fad.
Pynt med et drys friskhakket kørvel.
Server evt. en god kartoffelmos med små gulerødder og pea pods til kaninen.