Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kanin og øl

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} halv kanin
  • 2 halv kanin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} guldøl
  • 4 guldøl
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} gulerod
  • 2 stk. gulerod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} fed hvidløg
  • 2 stk. fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 2 stk. løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} dijonsennep
  • 1 spsk. dijonsennep
  • suppevisk
  • suppevisk
  • kørvel efter behag
  • kørvel efter behag
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Del de halve kaniner i 3-4 stykker og mariner i øllet natten over tildækket i køleskabet. 

Tag en tykbundet jerngryde og brun kaninstykkerne i smør. 

Gulerødder og løg hakkes i små terninger og tilsættes sammen med suppevisken og de grofthakkede hvidløgsfed. Tilsæt øllet fra marinaden og lad det hele simre med låg i 1-1 ½ time. 

Tag kødstykkerne op og si saucen. 

Rør sennepen i den siede sauce, smag til med salt og peber og hæld saucen over kaninstykkerne, der er anrettet i et fad.  

Pynt med et drys friskhakket kørvel. 

Server evt. en god kartoffelmos med små gulerødder og pea pods til kaninen.

irmapigen

Andre opskrifter